Liten reaktion på dagens matteföreläsning

När blev runda köttbullar omoderna?

Red is the new black.
Sfärisk is the new rund.


Hövdingen har flyt

Jag kom till busshållplatsen när bussen hade ungefär 100 meter dit, några sekunder alltså. Och jag kommer perfekt. Oh happy day.

Peace


Kan inte sluta skratta åt denna



Ja det är på riktigt. Det är så kul. Ytterligare en anledning till att jag inte är ett av Carola's fans. :bigeyes:


peace

Det här kommer bli ett dansår!

Jag är sjukt taggad och har fett med inspiration inför året :D Och kan tilläggas att jag är på underbart bra humör, vilket jag ioförsig alltid är efter att ha tränat med ViBE eller dansat överhuvud taget :D :D :D :D (you get the point...) 

Idag tränade vi battle (alltså tävla mot varandra) vilket var väldigt roligt och inspirerande. Och jag kände faktiskt att det gick ganska bra, vilket jag inte gör särskilt ofta. Jag kan babbla på hur länge som helst och det här, så jag sammanfattar istället med ett ord:




peace

Hövdingen städar

Och hon är förjävla bra påt. Oh yes.








peace

Dagens Yes!/Fail 14 januari

Idag är det en månad kvar till alla hjärtans dag. Det visste ni inte. (joo säger ni.)



Förutom en fet träning med några av ViBE's dansare som var sjukt inspirerande, har jag gått och delat ut CV'n i hela ingelsta. Jag var kung på det. Oh yes. Nej men det gick faktiskt bättre än jag trodde...




...förutom att jag råkade säga 'fan' när jag rotade i väskan efter ett CV som skulle ges till kassörskan i en butik. Hm, tror ni det gör något? Jag var ju trevlig i övrigt liksom. Och hon skrattade faktiskt åt min frustration. Och, jag sa ursäkta för att att det tog tid att hitta det där j*kla brevet.


peace

dans är bra underbart

Det är allt jag har att säga. Och dansare är också underbara. 

 
L.O.V.E på mina dansskor alltså.



Nu ser man exakt hur skitig min spegel är. Jaja, man har ju då en städdag inplanerad imorgon. Innan jag drar på ViBE träning det vill säga. Städdagen får ta och gå fort.


peace

Jag nu vs. jag då

Idag har jag ett ytterst dålig dag. Och en ledig dag. Detta var precis anledningen till att jag ville att lovet skulle ta slut. För att komma ur latheten att inte göra något på hela dagen. Jag har inte gjort ett skit idag. Och jag är mycket rastlös. Mår dåligt av att bara sitta hemma och göra inget.

Det är lite konstigt, men efter en dag hemma med mig själv i mitt rum, är jag sjukt deprimerad. Tanken var att jag skulle springa omkring och försöka hitta ett sommarjobb. Blev det så? Nae. Fet chans i helvetet där. Och jag saknar mitt hår en aning. Inte det blonda, no way, men det riktigt gamla, långa håret.



Får jag fråga vad som gick snett efter att den här bilden togs? Vad hände? :bigeyes: Varför ser jag inte ut så nu för? Jag växte väl upp, I suppose. Bytte rosa prinsessa med låååååångt fint hår mot sarkastisk feminist med en galen, superkort frisyr. Hm. Vet inte om det var så intelligent egentligen?

Jag är glad att jag upptäckte feminismen, och så så glad för att jag hittade ViBE, of course. Skulle inte byta mitt kära crew för något i världen. Men ibland saknar jag att vara som jag var förut. Å andra sidan, om jag hade kört på söt liten prinsessa fram tills idag, var hade jag då varit i livet? Antagligen på helt fel plats. Jag är på rätt plats nu, jag tror faktiskt det.

Det är svårt att vara människa hörreni. Och det är antagligen också svårt (och irriterande-jobbigt-och-fan-och-hans-moster) att höra på mitt gnäll. Så jag ska sluta nu.

peace



NEW IN



Haha, lurad! Erkänn du trodde att "new in" betydde kläder? Sällan i mitt fall kan jag ju säga. Var på expert med min fader, och jag "undrade om han - när han ändå redan handlade liksom - möjligen kunde, ehum, ja du vet, ehhh, handlatvåfilmeråtmej?! :D" Bra pris och allt som ni kan se. Så nu vet ni - Expert is tha place to be.

Då man har kompledigt imorgon - åh underbara värld - så blir det twilight 2 & 3 ikväll då :) Synd att jag inte har några popcorn, det hade ju liksom förhöjt partykänslan med ett par triljoner.


peace

När tjejer spär på normen om att tjejer är "sämre"

Tjejer som spelar dumma för att killarna ska hjälpa dem, till exempel. Så himla dumt. Det var till och med som ett raggningstips på MTV's Plain Jane för ett tag sen. "Be gärna killen om hjälp med något, för då får han en liten manlig ego boost." Jo, på riktigt. Klart att man ska be om hjälp om det är något man inte förstår, men man ska inte spela dummare än man är.

För varje gång någon gör det, förstärks tanken som har funnits i flera tusen år, att kvinnor inte kan klara sig själva, är okompetenta och behöver en man som ser över henne. Vilket vi ju de flesta vet är fel. Dock är det inte alla som vet det, och tills alla i världen har fattat, så tänker jag fortsätta att förespråka feminism. 



peace


Morning

Lägger upp en låt som får mig på lite bättre morgonhumör.



peace

Mina tre nya crushes

Vin Diesel



Ja tack :bigeyes:


Todrick Hall



Dom måste ta med den här killen på Glee, fo sho :D


Adam Levine



Som sjunger i Maroon 5, som förövrigt är ett awesome band. Han har en så härlig röst, och så är han snygg och har väldigt snygga tatueringar... :bigeyes:

|
|
v

Tyvärr har han redan en flickvän.



Som är modell i Victoria's Secret Fashion Show. Och har 460980139135 meter långa ben. Livet är tungt för oss vanliga dödliga hörreni.

peace

Lite ilska bubblar upp iallfall... trevligt

På grund av dessa statusar på facebook.

"11 saker som tjejer älskar

❤ pojkar som börjar skriva i chatten.
❤ killar som skriver långa sms om hur mycket de tycker om dig.
❤ pojkar som kramar dig bakifrån.
❤ pojkar som tittar på dig som om du skulle vara den enda tjejen han ser.
❤ pojkar som kysser dig om du skriker på dem.
❤ pojkar som inte bara skriver ok, utan snarare ger ett något längre svar tillbaka.
❤ pojkar vågar att visa känslor för dig framför andra.
❤ pojkar som ger / lånar ut sin hoodie.
❤ pojkar som kysser dig bara för att få dig att hålla käften.
❤ pojkar som alltid tar din hand.
❤ pojkar som älskar dig för den du är!"

Varför är det alltid tjejer som lägger ut en massa krav på hur killarna ska vara? Det låter som att tjejen bara ska glida på en räkmacka och tas hand om av killen. Det är väl inte så det ska vara? Det ska väl vara lika för båda? Plus att de flesta tjejer är inte så beroende av killars uppskattning som det verkar i den här texten.

Tror ni inte att killar också skulle uppskatta om deras crush gjorde ovanstående punkter för dem? Det tror jag. Ja, killarna ska bry sig om tjejerna och ta hand om dem, men tjejerna ska också ta hand om killarna.

Det är faktiskt inte bara tjejer som behöver bli lite ompysslade ibland.

Damn, it feels good to be back.


peace

(PS: no offence till dom som lagt upp texten, detta är endast min personliga åsikt)


Shame on meeee

Igen, igen och återigen. Har extrem bloggtorka.

Men, jag kan glädja folket med en sak. Jag har äntligen köpt mej en sjukt efterlängtad systemkamera! :D Den är så fin, bara det att jag är rätt dålig på just kameraanvändning. Men jag ska lära mig hur man gör, oh yes. Glädjen för ER, är att ni inte behöver få en massa cambilder längre, utan bilder där man faktiskt kan se motivet. 

Trevligt va? 

Jag måste döpa den. Till något vackert. Men jag har inte kommit på vad. Jag vet inte om jag ska ge den ett pojk-eller flicknamn.

Livet fullt av stora, svåra val. Och så finns de ju även de mindre valen, men det gör dem ju egentligen inte mindre viktiga eller svåra. Joho, nu ljög jag.

Bildbomb. KABOOM. Okej inte så stor, bara kaboom. Lite sådär utan drama liksom.







peace

Dagens Yes!/Fail 5 januari



Jag har återupptäckt Solsidan. Fy bövelen vilket bra program det är. Sjukt bra. Särskilt Mia Skäringer.

IGÅR var jag i stan och hängde med ViBE. :D Har saknat dom och att dansa över julhelgen något extremt.




Jag har inte gjort något speciellt idag heller. Skruttat omkring hemma. (Tjoho liksom)



Bjuder på en hemskt rolig video med Jonas Gardell. Har sett den 1349856 gånger men garvar fortfarande åt den varje gång.




peace

två facebook-statusar



Ja, jag är inte blond längre :D Tillslut så satte jag ner foten och färgade mörkare. Nu är det rött. Det stod åp förpackningen att det skulle bli "Golden Honey". Rött är fan inte gyllene honung, det kan ni ju lita på.



Jag tycker att ni ska trycka på den här länken http://takeaction.amnestyusa.org/siteapps/advocacy/ActionItem.aspx?c=6oJCLQPAJiJUG&b=6645049&aid=517021&tr=y&auid=10096753&msource=W0000ACFACE. Wow vad lång den blev haha, men den leder förhoppningsvis till Amnestys hemsida. Ni kan ju kolla in den.



Jag har suttit hemma ungefär hela mitt lov, och det har inte direkt gett mej någon skrivinspiration om man säger så.

peace guys

we might not have tomorrow, let's do it tonight

...var väl ungefär vad jag kan ha tänkts tänka när jag på något konstigt infall knallblonderade håret igår morse. Det blev gul-vitt.

Först ville jag kräkas på det, sedan ville jag kräkas lite till på det. (Tyvärr är det inte så långt)
Nu... jo jag gillar det. Lite. Ibland.

Fick ett fint tips från en anonym läsare som tipsade om silvershampoo för at få håret mer vitt än gult. Ska nog provas.

Jag har en annan hårfärg hemma också ifall jag får panik på det vita. Då blir det lite mörkare, mer åt min vanliga hårfärg. HM ONÖDIG JAG ÄR DÅ. jodå.


Yep. Ni såg rätt.


jobbar på ett mera givande inlägg. Jag är rädd att det har varit extremt dåligt med sådana på sista tiden.


peace


RSS 2.0