Ska jag färga?

Jag sitter här med ett dilemma. Ett riktigt i-landsproblem för en gångs skull. Iåg färgade en kompis håret på mig, men skillnaden blev minimal. Tanken var att det skulle bli isblont. Det blev det inte. Långt ifrån. Pappa kommer in i vardagsrummet - tittar på mig och frågar: "har du inte färgat håret än?"

Så, idag kom han hem med ny, mycket mycket blond hårfärg. Frågan är ju bara nu, ska jag färga eller inte?
Vad tycker ni??



peace 

Va busig jag är.

Jag har ju inte bloggat på två dagar! NAE.

Ni får definivt ingen bild på mej idag, för jag ser exakt likadan ut som senast ni såg mej. 

Grejen är att jag inte har något att säga. Jag är tom på ilska för tillfället.

JO VÄNTA, ISSA!? Angående frågan jag fick av dej om examinatorer, så tycker jag att det låter bra enligt din beskrivning av dem. Att de rättar proven för att alla ska få en lika bedömning. Bedömningarna är ju så olika mellan olika lärare verkar det som, vilket jag iofs tycker är lite konstigt eftersom alla följer samma bedömningsmall, så det kanske behövs. Å andra sidan så kan inte en examinator bedöma utefter en specifik elev och ge personlig kritik på samma sätt, men jag tror ändå att det skulle vara bra om det var så. Tack för din fråga!

LISTEN UP! Om någon skulle vilja att jag tog upp ett speciellt ämne är det bara att skriva en kommentar, så ska jag göra mitt bästa för att föra en diskussion :)

peace


Kort liten bloggpaus

Tog jag över juldagarna, men jag planerar att vara tillbaka ungefär.... nu.



peace


Svaren på frågestunden!

Varför ångrade du dig om MUF? Om det bara att gått att skicka iväg det där smset...
Haha, klart att den frågan skulle komma! Jo men det var för att jag inte kände att MUF's intressen var samma som mina, och då känns det dumt att gå med.

Vad tycker du om bg 1:3? Höhö.
Älskar min klass! Den är ju helt klart coolast, bäst och underbarast!

Vilket är det roligare ämnet i skolan?
Hmm, engelska och tema (so-ämnena)!

Har du spelat någon sport?
Ja! Jag har spelat fotboll i ungefär 8 år tror jag! Wow, vad länge det lät.. Sen spelade jag innebandy i typ ett halvår också haha. Och sen red jag också i flera år.

Hur ska du fira nyår?
Ingen aning!




Har du alltid bott där du bor nu?
Ja, Åby. Hm, väldigt tråkigt.

Vill du plugga vidare sen på typ universitetet?
Yes!

Och om jag, vet du vilket och VAD du vill plugga?
Jag antar att det blir Linköpings Universitet, antingen här i Norrköping eller i Linköping. Jag tror att jag ska gå lärarprogrammet faktiskt. Jag ångrar mig ju dock ibland haha. Men grejen är att jag vill bli lärare, men jobba utomlands och starta en skola för människor som inte skulle ha fått utbildning annars. Barn eller bortgifta kvinnor som fick avbryta skolan för att bli hemma fru kanske. 

När började du älska Michael Jackson?
Det tragiska är att jag just hade börjat lyssna på honom när han gick bort. Jag kommer ihåg att jag önskade mig och fick en MJ-skiva på min födelsedag året före. Sedan efter hans död började jag köpa hans skivor och ta reda på fakta, och kanske ett halvår efter blev jag ett riktigt stort fan. Har dock alltid tyckt synd om honom eftersom alla alltid har hackat på honom för plastikoperationer och liknande. 

När började du dansa?
Jag tror att jag var typ elva :)

Vad tycker du om att man skulle ha s.k examinatorer som rättade proven och uppgifterna så att det blev ''anonym rättning'' eller vad man ska kalla det i skolan?
Oj, jag vet inte vad det är för något haha. Är som sagt inte så insatt i den sortens politik, skolfrågor och sådant. Hm, jag är ledsen, men jag har ingen åsikt! (Wow, can't blieve I said that!)

Vem är din favoritlärare på vår skola?
Hehe, jag har nog flera. Men Mia, Classe, Mårten och Elin tror jag :)

Har du någon gång brutit något eller liknande?
Nej, faktiskt inte! Skulle gärna vilja prova att hoppa på kryckor, men att bryta benet undviker jag helst!

Vad heter du i mellannamn?
Haha jättevanliga, tråkiga namn. Kristina Maria.

Det ena eller det andra...
Cola/Fanta
Cola! Även om jag älskar fanta också, så kan jag inte dissa cola..
Jordgubbar/Läsgodis Läsgodis, vad är det? Jag vet inte, det beror på. BÅDA! Tänk, jordgubbar med choklad, MUMS! 
Sommar/Vinter Ett mellanting faktiskt, hövding-väder är när man kan gå i långbyxor och långärmad tröja utan att varken frysa eller svettas. Men sommar om jag måste välja!
Julafton/Nyår Julafton! Brukar inte göra något såvärst kul på nyår ändå.
Håkan Juholt/Fredrik Reinfeldt Fredde!
Paprika/Tomat Gul paprika!
Pizza/Tacos Tacos!
Sovmorgon/Sluta tidigt Hur mycket jag än hatar att gå upp på morgonen, så väljer jag sluta tidigt, det är så skönt :)


hur är det mellan dig och Gud nudå? har ni blivit sams än?;)<3 Nja, om vi säger så här, jag och Gud är inte direkt bästisar. Nej, vi är inte sams, och kommer antagligen aldrig bli. Jo, om det helt plötsligt skulle regna brödsäd från himlen ner till alla som är hungriga, då är vi sams. Gud kunde ju ge bröd och vatten till judarna när det gick i öknen i 40 år, är det så jädra svårt att göra samma sak idag?



vrf tkr du om michael jackson så mkt?
Han är ju perfekt! Framförallt för hans personlighet, han är helt otrolig. Han är otroligt generös, humoristisk och omtänksam ♥ Sedan för att han sjunger bäst i världen och uppfann en egen dansstil! ;) 

hur gammal är din hund?
Jag tror han är fyra haha. Eller fem? Haha oj vad pinsamt det blev...



vad är det bästa med att blogga?
Att man kan få andra att se saker ur andra perspektiv, att påverka människor och få dem att börja tänka. Det är mitt mål med den här bloggen!

hur länge har du dansat?
Sedan jag var elva, typ 5 år alltså :)

vad är det bästa som hänt dig?
Hm, finns nog inget ögonblick så, men det finns två saker som har lett mig dit jag är idag och som jag inte vet vad jag skulle ha gjort utan. ViBE och Michael Jackson. Att gå med i ViBE är det absolut bästa jag har gjort, har fått så underbara vänner där, och utan dem så skulle mit liv vara tomt. ♥

Att jag upptäckte Michael var förstås också en jävla tur. Han har gett mig otroligt med inspiration (vilket syns om man ser mig dansa, hehe..) och han har fått mig att tänka, och att se världen ur ett större perspektiv, han gav mig viljan att start with the man in the mirror

vad är din högsta önskan?
Hm. Realiskt svar eller orealistiskt. Jag har båda, så därför får du två svar.

1. Att jag kan hjälpa människor i framtiden. Att ha gjort skillnad för någon är det jag allra helst vill. Jag vill åka till ett land där människor inte har det lika bra som i Sverige och starta en skola. Om jag kan göra det så har min dröm gått i uppfyllelse. Om jag kan få en bortgift flicka att börja studera och skaffa sig ett jobb, då skulle jag vara den lyckligaste människan i världen.

2. Att Michael Jackson ska komma tillbaka ♥ Wow alltså, kan inte beskriva hur totalt fantastiskt underbart det skulle vara. Lönlöst att försöka. Det är en sådan där grej som inte går att förklara. Ni tänker antagligen att hon överdriver. det är ju liksom inte så att hon har träffat Michael eller något. True. Men. Att vara ett MJ-fan är KÄRLEK. Det bara är så, jag älskar honom som om han var min egen bror. Det är alltså en sådan kärlek, inte att jag är kär i honom eller något sådant, bara en sorts broderlig kärlek eller vad man ska kalla det. Går inte att förklara.



Varför är du så jäävla snygg?? <3 
Haha, för att du är blind min kära Sofia.



Japp där var frågorna, tack så mycket! Hoppas ni är nöjda med svaren

issa http://issalindahl.devote.se/
linnea http://linneamariaa.devote.se/
jossan http://jossansvensson.devote.se/
josse http://jossegoesrandom.blogg.se/
och
sofia http://sofiafollin.blogg.se/

peace

Julklappsinslagning stundar

Fråga inte efter ordvalet stundar. Men jag har hört det i julsånger, så jag kände att det passade.




Fint att man är så vacker denna kväll. Ohyes.

peace

Hälsobloggar och desperata hälsomänniskor

No offence till nån som har en, eller nån som känner nån, som känner nån, som känner nån som har en heller för den delen.

Men blir man inte jävligt trött på sådana bloggar? Eller sådana människor, som bara måste räkna varenda liten kalori de stoppar i sig. Som bara måste äta hälsosamt och "oj! där råkade jag äta en chokladbit NU JÄVLAR SKA HÄR TRÄNAS!" 

Vad är det man sparar sig inför? Varför är det så viktigt att vara petnoga med mat och träning och att skräddarsy ett program som gör att mitt kaloriintag är exakt lika med min kaloriförbränning så att inget onödigt fett lagras i min kropp? Kan någon vänlig själ tala om det för mig? Man lever ju bara en gång. Vad är vitsen med att låta bli att njuta hela livet? Ja, mat är fasiken njutning. Det är så jävla gott att jag inte skulle avstå ens för flera miljoner någon längre tid.

Och så finns det folk som avstår frivilligt. Folk som skulle välja att ha en trimmad kropp som inte har någon som helst skavank framför att vara glad och nöjd med livet. För allvarligt talat, vem här gillar att springa på ett löpband eller jobba på en crosstrainer i flera timmar så att man nästan kräks? Är det någon här som gör det? Säg det gärna i så fall, förklara gärna för mig hur man tänker.

För själv hatar jag sådan träning. Jag älskar att dansa, men jag dansar inte för att bränna fett, jag dansar för att det är roligt och för att jag vill utvecklas.

Vad är det man vill uppnå med extrem träning? Andras avundsjuka blickar på ens kropp? Är det verkligen värt det? För mig skulle det kännas som att jag tog X antal år och bara slängde dem i soptunnan, jag använde dessa X år till att lyssna på alla andra och samhället, istället för att lyssna på mig själv.

Självklart så ska man röra på sig, och självklart ska man inte vräka i sig mat jämt, då mår man ju inte heller bra.

Allt jag har skrivit kan egentligen sammanfattas i en fråga:

Gör en perfekt kropp ditt liv perfekt på köpet? (I don't think so)

Ta hand om er, men ät och ha kul för bövelen.

peace

Dagens Yes!/Fail 21 december (igår)



Jag hann spela väldigt mycket Grand Theft Auto. För mycket kanske... Jag är lite av en nörd när jag väl börjat spela något.



Jag har blivit för godissugen för mitt eget bästa. Men, jag försvarar mitt beteende med att det är julveckan, och då får man äta mycket godis. (Får man?) Det är från och med nu min egen tradition. 

Jag åstadkom inte ett skit på hela dagen.


peace

Behöver jag säga att jag blir arg?



Varför skulle "damer" vilja ha illrosa jobbarbyxor? Just wonderin'. Och varför heter det dam-jobbarbyxor för tjejer men bara jobbarbyxor för killar? Det kan vi ju fundera vidare på.

peace

Godmorgon (eller... ja)

Det kanske inte må vara morgon, men förmiddag då. Klockan är halv 2. Jag tänkte börja dagen med två olika tips.


Låttips:


Åh underbara Skrillex :D

Och även ett julklappstips:



Ett gåvobevis ifrån Unicef eller Plan! En fin gåva som både gör nytta och kommer uppskattas av den som får det. Jag hoppas på att få minst ett sådant här i julklapp, och jag har köpt två själv :) Men jag kan inte säga vilka som får dem, jag är rädd att de läser min blogg :P

Nu ska jag väl göra mej i ordning och sedan åka med mamma och handla lite julklappar tror jag. 



Talk 2 ya later,
peace  




Den här bloggposten innehåller nötkräm - Unicef

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.


Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.


Foto:UNICEF

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här!
Tillsammans räddar vi barns liv.


Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.


peace


Lite Feelgood







peace


(FRÅGESTUNDFRÅGESTUNDFRÅGESTUND)

Glöm inte frågestunden!

Cirka tre inlägg ner. Jag svarar på frågorna när tillräckligt många har frågat :) du har säkert en fråga!

Peace


Hövdingen sitter på bussterminalen

Och väntar på bussen. Obviously. Den kommer om 25 minuter. Det är tufft att bo utanför staden. Yes it is, yes it is. Ni får inget givande inlägg just nu, i'm sorry.

Haha när jag satt på spårvagnen med en kompis va det två idioter som gick utanför och började asgarva och kollade på mej, och sen så härmade de mitt hår. Inte på skoj, utan bara för att vara taskiga. Jag fattar inte sådana människor, som bara vill irritera andra. Sorgligt.

Peace


Dagens Yes!/Fail 18 december



Jag har besöksrekord idag! (Visserligen med hjälp av en facebook-status, men DET RÄKNAS!) 66 vackra människor har klickat sig in i mitt kungarike kallat Opinionsfabriken denna dag. WOW. :bigeyes:







                                                     |
                                                     v


Jag har vunnit Assasin's Creed Brotherhood. FAN OCKSÅ. Vad ska jag nu göra hela första veckan av jullovet ensam medan alla andra är i skolan? :bigeyes: JAG SAKNAR DEJ REDAN MIN EZIO AUDITORE DA FIRENZE. *nervsammanbrott*


PEACE

(Psst,
glöm inte frågestunden i inlägget under!)

Questions?



Gör inte det här pinsamt för mej nu. Ni vet när man frågar något och inte får en enda kommentar? Haha ;) Som sagt, fråga inte oseriösa frågor som bara är töntiga, för dem kommer icke att besvaras, annars:

FRÅGA PÅ BARRA!

peace

Religion och kvinnosyn


Källa: Plan Sverige (Tidningen Barnens Framtid)

En vanlig orsak till statistiken är att kvinnor gifts bort tidigt, och får då avbryta sin skolgång. Hur ska vi kunna ändra det här? Jag tror inte att lagändringar spelar en så stor roll. Djupt rotade traditioner sitter kvar även om de förbjuds. Tänk dig själv; om julafton helt plötsligt förbjöds i Sverige, nog skulle du fira jul i hemlighet med släkt och vänner ändå? För en jul mer eller mindre kan väl inte spela så stor roll? 

Jag tror att det är tankesättet som måste ändras. För så länge som det kommer att löna sig att gifta bort sina döttrar, så kommer det att ske. Om folk får information om detta, om de får inse att kvinnor är kapabla till så mycket mer än hushållsarbete, att kvinnor också behöver lära sig att läsa och skriva, så kommer barnäktenskapen att minska. Om det kan löna sig att låta dottern gå kvar i skolan, löna sig mer än att gifta bort henne, så kommer många döttrar också få gå kvar i skolan. 


peace

   

Idag kan jag inte klaga på en endaste liten grej

Vilket i sin tur leder till att ni inte kan få en argt inlägg, inte ens ett litet surt. Mitt vanliga jag återkommer snart, jag ska leta upp Hövdingen ;) 

Så, för att underhålla er, tänker jag lägga in min brors födelsedagspresent till mig här. Det är en youtube-video!




Jag dör en smula, och blir lite ledsen i ögat ♥ IHIHHIHIH


peace

Och den finaste presenten..


Hövdingen har fyllt 16

Eller egentligen fyller jag inte förrän ungefär när Bolibompa börjar, för det var då jag behagade att komma till världen. (tv-freak?)

Hursomhelst så har min lille familj kommit in i mitt rum med en bricka med lite saft och macka och några presenter :D

Jag fick vantar (som man kunde ha på sig när man petar på en touch-screen, fan va coolt!), en biobiljett, ett presentkort på kicks, en parfym och en (tadam) en scanner/skrivare! Nu slipper jag springa upp och ner hela tiden för att skriva ut grejer! Hihi här ska printas!
VeRy NiCe PeOpLe!

Peace


GrYm KvÄlL

Har haft den bästa kvällen på länge idag :D Har träffat massor med underbart folk, däribland mitt kära crew ♥ Vi gick på bio och såg Happy Feet 2, helt otroligt söt film, så ni verkligen borde se den. Vi garvade och "aaaaw-ade" om vartannat :) 

Hihih jag är så glad idag :D Träffar jättehärliga vänner på bussen påväg hem, som det var omöjligt att sluta skratta med :) Sen när jag kommer hem får jag sms ifrån en gammal klasskompis, Ellen, som skrev att hon verkligen gillade opinionsfabriken! :D Fatta hur glad jag blev! :D :D Hihih tack så mycket Ellen, än en gång! 

Min sista kväll som 15 år har varit en av de bästa, det är jag väldigt glad för! :)


(Parentes: hövdingen är mycket glad för tillfället, och hög på livet helt enkelt. Trevlig omväxling för er kanske?) hohoho.




HIHIHIHIHIIHIIHIHHHAHAHAHAJAGÄRGLADIDAG

peace guys!


The world Of Claes Olsson...

.... is stereotyp, tydligen. Jag ska handla till en av mina tre lilljular i helgen och går till kassan. Där står en kvinnlig kassör och en manlig. Nothing strange. Den konstiga kommer nu. Alla kvinnor ställde sig i kön till kassörskan och alla män i kön till kassören!

Varför då? Är det så? Att folk föredrar att handla av en person med samma kön? Låter ju helt jättekonstigt, och totalt osannolikt. Men, faktumet kvarstår ju och det var ungefär 3-4 personer i respektive kö.

Ett ord. WHAT THE FUCK?

Peace


Östgötatrafiken...

När ska ni lära er? Nu har stått ut med alla bilder i era bussar länge, men nu får det vara bra!

Sen när såg era kunder ut såhär? Den yngsta tjejen på bilden har en MINI-klänning med en u-ringning ner till naveln och jättehöga klackar.

Gör om gör rätt.

Peace
/hövdingen


Den här lappen hittade mamma på toadörrn imorse.

Jag satte upp den igårnatt. Jag tror att Hövdingen ska bli min nya signatur. Det inger så mycket respekt liksom.

Peace


Matte + marabou sensation = matte helt okej



Wahah mitt fina smile. Man får väl ett sånt där fånflin när man äter choklad. Japp, hövdingen har talat.

peace och godnatt


DET ÄR ETT TECKEN!



Det här kära vänner, kallar jag läskigt samband. Den dagen jag föddes var Michael Jacksons låt Earth Song nummer ett i England :D

peace

Feminism handlar inte bara om kvinnor

Det handlar om män också. Det handlar om de traditionella könsrollerna.

Enligt statistik så har 12% av alla män i åldern 16-24 år blivit utsatta för misshandel. Motsvarande siffra för kvinnor i samma ålder är 5%. Det förvånar inte mig ett dugg.

Män är i stort sett uppfostrade till att slåss. De kanske inte blir militärtränade, men det växer upp med principen att män inte kan kontrollera sin ilska och alltid måste låtas hållas. De får alltid höra att de ska ta för sig och vara tuffa. Det kommer ju givetvis leda till att de står fast vid allt det senare i livet. Precis som tjejer som uppfostras till att vara tysta och snälla och lyssna på andra håller fast vid det i vuxen ålder.  





See my point?

peace

Fan va duktig man är

Har lyckats med att måla ett hjärta på nageln med hjälp av en hemmagjord stencil. Jag försökte med flera naglar men misslyckats brutalt. Men vad gör det, tummen vart fin iaf! :) jag har nu valt att skriva peace och love på resterande naglar, det blev fejnt.

Peace and love på er


Meningen med livet

Det här inlägget blir nog mer dramatiskt om ni lyssnar på den här låten medan ni läser. haha. En av mina absoluta favoritlåtar, från en av mina favoritfilmer. ♥



Har du klickat på låten nu? Bra. Nu får du läsa.

Vad är meningen med livet? Frågan alla ställer sig, men aldrig någonsin hittar ett konkret svar på. Jag tror att frågan ska ställas annorlunda. Inte vad är meningen med livet, utan vad är meningen med just mitt liv. Även om inte det heller är en så lätt fråga, så tror jag att den är något enklare att besvara. 

Jag tror att jag vet vad meningen vad mitt liv är. Jag vet iallfall vad jag vill att meningen med mitt liv ska vara. Att påverka andra människor till det bättre. Att att inspirera människor med något positivt. Det är vad jag helst av allt vill göra i framtiden. Tänk vad underbart, att kunna få någons liv att bli lite bättre, att få någon att inse att det finns andra perspektiv att se världen genom. Jag vet inte om jag kan det, men jag vet att jag ska göra så gott jag kan och lite till för att det ska bli verklighet.   

peace


Några wtf-bilder på mej

Japp, några bilder från arkivet that'll make everyone go: WTF? :D

Den första är väldigt gammal. Obviously.






FeJnT.

Inte för att jag vet varför ni ska se dom här bilderna, men hoppas att ni garvar lite iallafall.

peace

WTF. Why? Oh WHY?



Varför har den som gjorde den här bilden ställt 50 Cent framför självaste Notorious B.I.G och Tupac? :bigeyes:
50 cent suger ju!

Dom andra två är ju giganter, legendariska hiphopare, sjukt grymma, lyssna själva. Och 50 cent. Enligt mej är han en sådan som mer vill ha uppmärksamhet mer än dela sin musik med världen. Och så bra är han inte heller.

Gör om, gör rätt!

Så, vem skulle jag ställa där istället? Hm. Busta Rhymes är värdig, snabbare rappare får man leta efter. Eminem också, han har en annorlunda stil, och han är väldigt provocerande, vilket jag givetvis gillar. Älskar folk som står för sin åsikt och bryter normer. Visst kan man tycka att Eminem går över gränsen när han dissar sin ex-fru och sin mamma i sina låtar, men ändå... Jay-Z är ganska värdig han också för den delen. Och Dr. Dre. Och Nate Dogg. Och en massa andra, men INTE 50 CENT!

Och det flesta av er här stoppar väl det här inlägget i er carebox. Men jag utbildar er lite i hip hop musik, det lilla jag kan haha.

peace

Fasen va fejnt dä ä ida.

Det är fredag. Jag har precis rockat matteprovets ass. Tror jag i allafall. Känns extremt bra, brukar aldrig må så bra efter matteprov. Jag är stolt.

Klockren bild.


P-piller ska sluta ges ut till ett rabatterat pris till unga kvinnor

Vafan då för?!

För att det är för dyrt. I Östergötland kostar det 3 miljoner om året. Är det mycket? I hela Östergötland?

3 miljoner, det är mindre än 3% av alla pengar som betalas ut till kungen och hans hov varje år. Japp, ni räknade rätt, kungafamiljen kostar över 100 miljoner att försörja, varje år. Är inte det sjukt?

Nepp, men ge pengarna till en redan sjukt förmögen kung, inte till unga kvinnor som behöver preventivmedel.

Och det är ju det som är grejen, att det är just kvinnor som behöver p-pillren. Hade det varit män hade det inte varit snack om att de skulle få betala fullpris för pillren. Om det hade varit män så hade p-piller delats ut som smågodis på stan.

Peace


busybusybusybusybusy

Jag är en väldigt upptagen människa för tillfället. Just idag jobbar jag på en spanskaredovisning som ska hållas imorrn. Här är första bilden i min powerpoint.



"Välkommen till Sverige, Javier" står det däruppe för det icke spansktalande. Givetvis hittade jag en passande MJ-bild i arkivet. Han har hittat Sverige, samtidigt som den påhittade utbytesstudenten Javier, är det inte otroligt? ;) [fast mest fantastiskt är det ju givetvis att MJ hittade hit!]

Och idag var man även och klippte sig. Det blev väldigt kort på sidorna och bak, lite kortare än förut uppepå huvudet. Efter en stunds ånger/självömkan/självförtroendekrasch så har jag nu insett att jag är väldigt nöjd. Jag tycker det blev rätt bra ändå. :)


Jaja, bilden var ju sådär, men men...

peace yo

Vad är problemet?

...med folk som har den här t-shirten?

Om mannen i ett förhållande anser att hans flickvän inte lever upp till hans förväntningar, varför vara ihop med henne?

Så här är det ju i alla filmer, killen tycker att hans tjej mest är i vägen. Homer Simpson, Jim i Jims Värld osv.... Varför ska tjejen hela tiden få ta rollen som en tjatande kärring, som mannen knappt står ut med?! När det inte är så det är!

Så, sluta klaga på din partner hela tiden när du ändå inte kan leva utan den!

Peace


Jag gråter hejdlöst



Det är ju så sorgligt och underbart på samma gång.

peace

Lördagschill

Idag är en sådan där lördag när man bara ska ta det lugnt gå i pyamas till mitt på dagen (check) och bara sitta och spela x-box eller nåt. Japp så tänker jag ha det idag. 

Och sedan kommer en liten grej och förstör friden. JAG KAN INTE HITTA MITT SIMS 2!! Jag har alla expansionspaket på ett ställe, men de första fyra skivorna man måste installera för att kunna spela dem är spårlöst försvunna. :bigeyes:

Det är sorg. Jag är så sjukt sugen på att sitta och leka gud över ett gäng simmar så ni anar inte. Wow, det där lät lite läskigt. Men så länge det handlar om dataspel så är det väl okej.

SÅ, om någon vet med sig att jag kan ha lånat ut mitt the sims 2 till denne någon, så får den gärna höra av sig.

/desperat människa


peace

Dagens Yes!/Fail, 1 dec

  • Jag har precis tränat popping med mina boys, underbart ♥
  • Jag skrev ett religionsprov som jag faktiskt blev rätt nöjd med. Dock vet jag inte om jag svarade och reflekterade som lärarna ville att man skulle. Jaja, ni vet ju min relation till religion och Gud. Jag hoppas att religionslärarn i allafall garvar åt mina halvsarkastiska pikar på the man upstairs. 

  • Jag gick och sjöng högt på väg hem från bussen. Inte mitt vackraste. [jag bor i Åby, ingen hör mej, det är ingen ute] Trodde jag ja. Givetvis satt det ju en tjej i busskuren som jag hade missat. I paniktillstånd fortsatte jag min enmansshow genom att vissla när jag gick förbi henne.

peace


Julklappar

Jahop, då blev det december. Erkänn att man aldrig trodde att det skulle bli 1:a december igen typ i mars. Man tror inte att tiden kan gå så fort. Jag gör det inte i alla fall.

Vad önskar ni er då? Än så länge önskar jag mig:



Nice price :)

Nu ska jag hjälpa mamma att laga tacos.

peace

RSS 2.0